Get Adobe Flash playerEvolutia energiei fotovoltaice face ca cererea de instalatii fotovoltaice sa fie tot mai accesibila atât pentru institutii, companii, cât si pentru persoane fizice.

E.PROF.SERV împartaseste aceasta preocupare si convingere în ceea ce priveste promovarea si utilizarea acestor surse regenerabile de energie. Asadar, scopul firmei noastre este acela de a face mai usoara, mai eficienta si mai accesibila în acelasi timp, instalarea acestor panouri fotovoltaice pentru fiecare dintre noi.

Energia solară este de departe cea mai rentabilă pentru clădirile izolate (ex. schituri, case de vacanţă, refugii salvamont, stâni, etc.)
Dezvoltarea legislaţiei în domeniu va transforma utilitzarea energiei solare în potenţiale surse de venit pentru clienţi.


Toate servicile profesionale ale personalului prevede pentru clientii nostri un serviciu complet. Expertiza pe care o oferim va asigura un proiect la cheie, de la designul initial pana la finalizare. Vom aplica sisteme si tehnologii de inalta calitate pentru a asigura clientilor nostri cel mai bun randament si satisfactia de a investi in mediu cu energie regenerabila.