Get Adobe Flash playerRetelele structurate reprezinta modul de cablare in care toate prizele de voce/date sunt conectate la un patch panel central, de unde poate fi determinat exact modul in care vor fi utilizate aceste conexiuni. Fiecare priza poate fi legata (prin intermediul patch-panel-ului) la un switch de retea (montat in acelasi rack) sau la un patch panel cu rol de bridge catre un sistem telefonic PBX, realizandu-se astfel conexiunea la un port de voce/date.

Avantajul major al retelelor structurate este ca acestea sunt mai usor de intretinut si mai usor de depanat. De asemenea, cablarea structurata are avantajul de a fi flexibila si durabila, nefiind necesare modificari structurale la nivelul cablarii in cazul modificarii configuratiei retelei.
Retelele structurate sunt cablate de catre firme specializate in acest domeniu. Firma noastra realizeaza activitati de conceptie, proiectare si cablare pentru retele structurate voce-date de cat. 5 si cat. 6-a.
Competentele noastre in domeniul retelelor structurate sunt date de certificarile pe care firma noastra le are de la producatorii materialelor si echipamentelor pe care le furnizeaza in mod curent.

              

Orientati spre segmentul instalatiilor electrice si de curenti slabi, oferim clientilor nostri solutii complete în ceea ce priveste cablajul spatiilor de birouri, cladirilor rezidentiale si industriale.